Επίσημο : Στον Ολυμπιακό ο Ρέαμπτσιουκ έως το 2025!

Επίσημο : Στον Ολυμπιακό ο Ρέαμπτσιουκ έως το 2025!

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Μολδαβού αριστερού μπακ - «Ταύρος» ο 22χρονος αμυντικός, μέχρι το καλοκαίρι του 2025 το συμβόλαιό του.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ ήρθε τα ξημερώματα στην Ελλάδα, πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και λίγο μετά τις 19:30 ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Ερυθρόλευκους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο διεθνής άσος, που αγωνιζόταν στην Πάσος Φερέιρα, προτίμησε τον Ολυμπιακό από την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και πλέον ανήκει και επίσημα στους Πειραιώτες, με την άφιξή του στο μεγάλο λιμάνι να δίνει μια ακόμα λύση στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του 22χρονου μπακ και η διοίκηση του συλλόγου μετά από μία μεγάλη μάχη, κατάφερε να τον φέρει στην Ελλάδα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μολδαβός μάλιστα έδιεξαν ότι ο νεαρός μπακ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και είναι έτοιμος να αγωνιστεί όποτε του ζητηθεί.

Μετά την ολοκλήρωση του τυπικού κομματιού της μεταγραφής του στους πρωταθλητές, ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και γνώρισε από κοντά τον Μαρτίνς, αλλά και τους νέους του συμπαίκτες, χωρίς όμως να προπονηθεί, αφού νωρίτερα είχε περάσει από εργομετρικά.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 16/1/1998 στο Ιαλοβένι της Μολδαβίας και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Έχει 24 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο το 2017 όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με την Πάσος Φερέιρα, τελευταίο του σταθμό πριν από τον Ολυμπιακό.

Δείτε το… τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ