Παναθηναϊκός : Σήμερα εκδικάζονται οι υποθέσεις Ταυλαρίδη και Τελάντερ

Παναθηναϊκός : Σήμερα εκδικάζονται οι υποθέσεις Ταυλαρίδη και Τελάντερ

Σήμερα είναι η εκδίκαση των υποθέσεων των Στάθη Ταυλαρίδη και Ράσμους Τελάντερ για τις οφειλές που υπάρχουν από τον Παναθηναϊκό και σκοπός των πρασίνων είναι να βρεθεί επιτέλους λύση.

Μια πολύ κρίσιμη μέρα είναι σήμερα για τον Παναθηναϊκό, διότι εκδικάζονται οι υποθέσεις των Στάθη Ταυλαρίδη και Ράσμους Τελάντερ, οι οποίοι δεν έχουν καμία διάθεση να κάνουν πίσω για τις οφειλές που υπάρχουν από τους πράσινους.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι χρωστάει αρκετά χρήματα και στους δύο ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα ο Έλληνας αμυντικό να θέλει 97.000 ευρώ και ο Δάνος πρώην παίκτης των πρασίνων 140.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την πλευρά των παικτών δεν υπάρχει ενδεχόμενο νέας αναβολής οπότε αν οι πράσινοι δεν πληρώσουν τις 240.000 συνολικά στους δύο παίκτες, τότε αναμένεται να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών και θα έχουν πέντε μέρες για να βάλουν τα χρήματα και να γλιτώσουν την τιμωρία.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία και χθες το βράδυ άνθρωπος της ομάδας επικοινώνησε με τους δικηγόρους των παικτών για την υπόθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη, η πρόθεση του τριφυλλιού είναι οι παίκτες να πληρωθούν κανονικά, είτε από χρήματα που ήρθαν από τις πωλήσεις Βιγιαφάνιες-Χουλτ, είτα από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ