«Δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην Μορεϊρένσε ο Σιμάο»

«Δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην Μορεϊρένσε ο Σιμάο»

Ποδοσφαιριστής της Μορεϊρένσε μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Σιμάο όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της Πορτογαλίας.

«Κλεισμένη» θεωρούν τη μετακίνηση του Νταβίντ Σιμάο από την ΑΕΚ στη Μορεϊρένσε τα πορτογαλικά Μέσα, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης φαίνεται πως θα επιστρέψει στην πατρίδα του στην οποία θα μείνει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του maisfutebol, η Μορεϊρένσε εξασφάλισε τον εξάμηνο δανεισμό του Σιμάο, ο οποίος ωστόσο έχει να εκτίσει ένα παιχνίδι, λόγω μιας κόκκινης κάρτας που είχε δεχτεί το 2018, όταν φορούσε τη φανέλα της Μποαβίστα!

«Η Μορεϊρένσε εξασφάλισε τη μεταγραφή του έμπειρου Νταβίντ Σιμάο μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον παίκτη να έρχεται ως δανεικός από την ΑΕΚ. Ο Σιμάο έχει ακόμη ένα παιχνίδι τιμωρίας που πρέπει να εκτίσει και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του στη Μορεϊρένσε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πόρτο στο Ντραγκάο, που θα γίνει την Κυριακή.

Ο Σιμάο είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές τον Δεκέμβριο του 2018, όταν έπαιζε στην Μποαβίστα. Εάν η μεταγραφή του από την ΑΕΚ στη Μορεϊρένσε ολοκληρωθεί και τυπικά εγκαίρως, τότε ο Σιμάο θα εκτίσει την τιμωρία του στο Πόρτο – Μορεϊρένσε!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ