Παναθηναϊκός : Απίθανο για απόκτηση επιθετικού, αργεί τα χρήματα η Αλ Αΐν

Παναθηναϊκός : Απίθανο για απόκτηση επιθετικού, αργεί τα χρήματα η Αλ Αΐν

Εξαιρετικά δύσκολο είναι το σενάριο απόκτησης επιθετικού από τους πράσινους, την ώρα που η Αλ Αΐν καθυστερεί τα χρήματα της δόσης για την πώληση του Μπεργκ.

Το σενάριο για απόκτηση ενός επιθετικού από τον Παναθηναϊκό, θεωρείται απίθανο τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί χθες να εμφανίστηκε στο προσκήνιο η περίπτωση του 29χρονου Άντονι Στόουκς, όμως με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στους πράσινους, δεν θα προχωρήσει το θέμα.

Η μοναδική πιθανότητα να γίνει η μεταγραφή, είναι να πωληθεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Για την ακρίβεια, να υπάρξει συμφωνία για παραχώρησή του το καλοκαίρι και να μπουν προκαταβολικά κάποια χρήματα στα πράσινα ταμεία. Αυτό ωστόσο πολύ δύσκολα θα συμβεί και όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα συνεχίσει με το τρέχον ρόστερ.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναμονή για τη δόση από την Αλ Αΐν για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ. Το ποσό που θα λάβει είναι 800 χιλιάδες ευρώ και θα καταβληθεί στους παίκτες του τριφυλλιού, ως αποπληρωμή της δόσης Οκτωβρίου και ειδικότερα του 60% των οφειλομένων χρημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ