Σβαμπ : «Το 2021 να ζήσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Σβαμπ : «Το 2021 να ζήσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ τους τελευταίους τέσσερις μήνες μίλησε ο Αυστριακός μέσος, Στέφαν Σβαμπ...

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Αυστριακός χαφ του Δικεφάλου του Βορρά, Στέφαν Σβαμπ αναφέρθηκε στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου, τον Ολυμπιακό αλλά και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Εδώ μπορώ να είμαι απλά ποδοσφαιριστής, δεν έχω τόσες υποχρεώσεις και ραντεβού όπως είχα στη Ραπίντ. Όμως, είμαι εδώ μόνο πέντε μήνες. Στην Ελλάδα υπάρχει lockdown λόγω κορονοϊού, είναι σκληρό αλλά οι άνθρωποι το δέχονται.

Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα αγωνιστούμε δύο φορές μέσα στον Ιανουάριο. Είναι ο αντίπαλός μας για το πρωτάθλημα, θέλουμε τον τίτλο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον κατακτήσουμε.

Είναι πάντως η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δεν είχα διακοπή και προετοιμασία μέσα στον χειμώνα. Είμαι περίεργος να δω πως θα λειτουργήσει αυτό. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν τέσσερις ή πέντε τοπ ομάδες. Δεν υπάρχει τόση ένταση, όσο τεχνική και τακτική, πολλές ομάδες βασίζονται σε ποδοσφαιριστές από την Νότια Αμερική.

Επίσης, είναι διαφορετικός σε σχέση με την Αυστρία ο φανατισμός των οπαδών. Στο 2021 θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας, μέχρι στιγμής τους αισθάνομαι μόνο στον δρόμο, παρά το lockdown», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ