Ενδιαφέρον της Νις για τον Πάπε Σισέ –  Πόσο τον κοστολογεί ο Ολυμπιακός

Ενδιαφέρον της Νις για τον Πάπε Σισέ –  Πόσο τον κοστολογεί ο Ολυμπιακός

Η Γαλλική ομάδα επιθυμεί να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή και ο Σισέ εμφανίζεται ως μία από τις βασικές της επιλογές για τον Ιανουάριο!

Η προσθήκη του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ στο ρόστερ του Ολυμπιακού έκλεισε τη μοναδική «τρύπα» που είχαν οι Ερυθρόλευκοι. Και πλέον, όλα δείχνουν ότι νέα μεταγραφική ενέργεια θα γίνει μόνο εάν παραστεί ανάγκη, είτε λόγω της μη ετοιμότητας του Χασάν (που πηγαίνει πολύ καλά), είτε λόγω κάποιας πώλησης. Καθώς η αγορά παραμένει ανοιχτή και πολλές είναι οι ομάδες που έχουν στη λίστα τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Με τον Πάπε Αμπού Σισέ να είναι ένας από εκείνους.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός φαίνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της γαλλικής Νις. Μάλιστα, δημοσίευμα της «Equipe» αναφέρει ότι οι «Νικαιώτες», εξετάζουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ώστε να κάνουν κίνηση τον Ιανουάριο κιόλας. Καθώς ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή με έναν στόπερ με τα στοιχεία του παίκτη του Σισέ.

Βεβαίως, για να αφήσει ο Ολυμπιακός τον Σισέ να φύγει, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα του κόσμου. Καθώς ο «Βράχος» έχει εξελιχθεί στον βασικό στόπερ του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Μπα με τον κορωνοϊό εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Εχοντας συνολικά 14 συμμετοχές έως τώρα, 8 στο πρωτάθλημα και 8 στο Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν διάθεση να πουλήσουν κάποιον από τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές εάν το ποσό δεν είναι το «σωστό». Και στην περίπτωση του Σισέ, αυτό ακουμπάει (ή και ξεπερνάει) τα 10.000.000 €. Εάν, λοιπόν, κάποια ομάδα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, θα πρέπει να πληρώσει. Και μάλιστα καλά

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός πριν απο λίγες ημέρες ανανέωσε έως το 2024 το συμβόλαιο του Σισέ, με παράλληλο διπλασιασμό αποδοχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ