Στα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης ο Τζόλης!

Στα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης ο Τζόλης!

Η UEFA συγκαταλέγει τον Χρήστο Τζόλη στα 50 καλύτερα νέα ταλέντα της Ευρώπης!

Ο Χρήστος Τζόλης εντυπωσίασε την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του στο Europa League. Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ελλάδας και οι προσδοκίες σε ΠΑΟΚ και Εθνική Ομάδα από τον 18χρονο άσο είναι υψηλές.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι, μόλις σε ηλικία 18 χρόνων, ο Τζόλης έκανε επιτυχώς το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας τον περασμένο Οκτώβριο στο Nations League (σκόραρε ένα γκολ), ενώ ήταν εκ των πρωτωγωνιστών του «Δικεφάλου του Βορρά» στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Σκοράροντας, μάλιστα, τρία γκολ (δύο κόντρα στην Αϊντχόφεν και ένα με την Ομόνοια) και δίνοντας μία ασίστ (στο ματς με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία).

Αυτές οι εκπληκτικές εμφανίσεις δεν έφταναν για να πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ, αλλά έφταναν για να τραβήξουν το βλέμμα της UEFA. Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου συγκαταλέγει τον Χρήστο Τζόλη στα 50 καλύτερα νέα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που θα μας απασχολήσουν το 2021!

Πραγματικά σπουδαία διάκριση για τον νεαρό εξτρέμ, με την UEFA να αναφέρει για εκείνον τα εξής: «Ταχύτατος winger που έχει το γκολ. Ο 18χρονος έχει εντυπωσιάσει στο φετινό Europa League, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας δύο ασίστ. Έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος τον Οκτώβριο του 2020 και σκόραρε το πρώτο του διεθνές γκολ ένα μήνα μετά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ