Ολυμπιακός : Η Κοριτίμπα θέλει τον Ραφίνια

Ολυμπιακός : Η Κοριτίμπα θέλει τον Ραφίνια

Ο νέος πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας προσπαθεί να πείσει τον 36χρονο μπακ να επιστρέψει στην Κοριτίμπα.

Την απόκτηση του Ραφίνια επιθυμεί ο πρόεδρος της Κοριτίμπα, όπως αποκάλυψε σε podcast στη Βραζιλία.

Ο νέος ισχυρός άνδρας του λατινοαμερικάνικου συλλόγου, Ρενάτο Φολαδόρ, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέφει στην ομάδα ο 36χρονος μπακ, αρχικά ως παίκτης και στη συνέχεια να αναλάβει διοικητικό πόστο.

Ο πρόεδρος της Κοριτίμπα ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του Ραφίνια αυτό το καλοκαίρι, αλλά το αντίστοιχο του 2022, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του έμπειρου άσου με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Κοριτίμπα ήταν η ομάδα που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ο Ραφίνια. Ο 36χρονος αμυντικός έπαιξε στον σύλλογο της χώρας του από το 2004 έως το 2005 όταν πουλήθηκε στη Σάλκε για 5 εκατ. ευρώ.

Με τη βραζιλιάνικη ομάδα αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια. Από τότε μέχρι σήμερα, ωστόσο, έχουν αλλάξει πολλά, με την Κοριτίμπα να πραγματοποιεί τραγική χρονιά και να είναι ουραγός στο πρωτάθλημα, έχοντας 21 βαθμούς, με απολογισμό 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 16 ήττες.

Εκτός από τον Ραφίνια, ο Ρενάτο Φολαδόρ επιθυμεί επίσης την απόκτηση του Μιράντα. Τον 36χρονο στόπερ που είχε αγωνιστεί σε Ατλέτικο και Ιντερ και πλέον παίζει στην Κίνα. «Δεν χρειάζεται να τους πείσω, θέλουν να έρθουν. Είχαμε συζητήσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο. Δεν θα είναι δύσκολο να τους πάρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της Κοριτίμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ