ΠΑΟΚ : Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Κρμέντσικ

ΠΑΟΚ : Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Κρμέντσικ

Ο Κρμεντσικ αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά - Δανεικός για έξι μήνες από την Μπριζ.

Ετοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μίχαελ Κρμέντσικ είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος επιθετικός το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Δικέφαλο του Βορρά μέχρι το καλοκαίρι.

Οι Ασπρόμαυροι τα βρήκαν σε όλα με την Κλαμπ Μπριζ για δανεισμό του Τσέχου στράικερ για έξι μήνες και ο 27χρονος έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Μίχαελ Κρμέντσικ μάλιστα θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Κρμέντσικ είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, αφού είναι ετοιμοπόλεμος.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια στο βελγικό πρωτάθλημα, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ αγωνίστηκε επίσης για 73 λεπτά στους αγώνες που έδωσε η Μπριζ στο Champions League. Είναι έτοιμος για να μπει και να προσφέρει, με τον Πάμπλο Γκαρσία να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο βοηθός του Ουρουγουανού, Μίροσλαβ Σνάουτσερ, μίλησε για τον 27χρονο Τσέχο στο συνδρομητικό κανάλι και επισήμανε ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, που θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. «Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ