Αιχμές Γκαρσία για τις μεταγραφές και τα κενά του ρόστερ στην επίθεση: «Μπροστά είχα μόνο τον Τσόλακ να βάλω»

Αιχμές Γκαρσία για τις μεταγραφές και τα κενά του ρόστερ στην επίθεση: «Μπροστά είχα μόνο τον Τσόλακ να βάλω»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του ματς στο Αλκαζάρ και την ισοπαλία με την ΑΕΛ (1-1) άφησε σαφείς αιχμές για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ και τις ελάχιστες λύσεις που έχει στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 1-1 μίλησε για την παρουσία των ποδοσφαιριστών του, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για την ενίσχυση της ομάδας και τα κενά στο ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά τόνισε πως το ρόστερ της ομάδας έχει κενά ειδικά στην επιθετική γραμμή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχε μόνο τον Τσόλακ να χρησιμοποιήσει από τον πάγκο στο ματς με τους «βυσσινί».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία στη Nova:

«Χάσαμε δύο βαθμούς, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο όταν δεν βάζεις γκολ το πληρώνεις. Στο τέλος ισοφαρίσαμε αλλά όταν δεν βάζεις γκολ είναι δύσκολα.

Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες αλλά στο ποδόσφαιρο το πιο σηαμντικό είναι το γκολ. Με μια φάση που μας έκανε ο αντίπαλος την πληρώσαμε Είναι όλα δουλειά, ποιότητα μερικές φορές δεν έχεις καλή μέρα. Μετά είναι δύσκολα. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τέλος, δεν είμαστε καλά γιατί θέλαμε νίκη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.

Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά και όταν δεν παίρνεις αποτέλεσμα είναι δύσκολα. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες, αύριο πάλι έχουμε δουλειά. Επιθετικά είχαμε τον Τσόλακ μπροστά, δεν είχαμε άλλον, όλοι οι άλλοι είναι χαφ. Θέλαμε παίχτες μπροστά τα παιδιά πάλευαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ