Τάτσης : «Θέλαμε τη νίκη, δεν ξέρω αν υπάρχει πέναλτι»

Τάτσης : «Θέλαμε τη νίκη, δεν ξέρω αν υπάρχει πέναλτι»

Ο Γιάννης Τάτσης μίλησε μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ για την ισοπαλία, τονίζοντας πως είναι καλός ο βαθμός, αν και όπως ήρθε το ματς η ΑΕΛ ήθελε τη νίκη.

Ο Γιάννης Τάτσης, μετά την ισοπαλία (1-1) της ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική της Superleague αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του ματς και το πέναλτι που ισοφάρισε ο Δικέφαλος του βορρά, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν υπάρχει παράβαση.

Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως ναι μεν είναι καλός ο βαθμός κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά όπως ήρθε το ματς η ΑΕΛ ήθελε τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Κρατούσαμε τη νίκη, με μια φάση που δεν ξέρω αν υπάρχει παράβαση ή ο παίχτης του ΠΑΟΚ το εκβιάζει. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν ερχόταν η νίκη αλλά αν με ρωτούσαν για την ισοπαλία πριν το παιχνίδι θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα καθώς παίζαμε με τον ΠΑΟΚ».

Για το γκολ στο τέλος: «Μια φάση επιπόλαια δεν ξέρω αν είναι ή όχι. Μόνο και μόνο η προσπάθεια μας βγήκε αλλά θέλει και λίγο τύχη στα τελευταία δευτερόλεπτα».

Για το τι σημαίνει ο βαθμός: «Σημαίνει ότι πήραμε έναν βαθμό, θα θέλαμε τρεις βαθμούς έτσι όπως εξελίχθηκε όμως κρατάμε την εικόνα και κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Πρέπει να δουλέψουμε στις στημένες φάσεις που κινδυνέψαμε γιατί σε σετ παιχνίδι δεν μας απείλησε τόσο πολύ ο ΠΑΟΚ».

Για την συνέχεια: «Το πρώτο που περίμενα εγώ, είναι να βρω χρόνο να προπονήσω την ομάδα. Δύο ότι περίμενα τους τραυματίες, επέστρεψαν πριν δύο περιπτώσεων και τρία να γίνουν κάποιες μεταγραφές περιμένουμε μια ή δύο για να έχουμε ανταγωνιστικό ρόστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ