Ραφίνια : «Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό, είμαι χαρούμενος και θέλω το πρωτάθλημα»

Ραφίνια : «Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό, είμαι χαρούμενος και θέλω το πρωτάθλημα»

Ξεκάθαρος ο αμυντικός του Ολυμπιακού, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια αποχώρησής του από το Λιμάνι.

Τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό έβαλε ο Ραφίνια αμέσως μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ.

Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως δε φεύγει από το Λιμάνι, υπογραμμίζοντας πως είναι χαρούμενος στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Όσον αφορά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

«Από τη μέρα που ήρθα στόχος είναι το πρωτάθλημα και να τελειώσω τη σεζόν με τον Ολυμπιακό. Μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει, αλλά όλοι ξέρουν, από τον πρόεδρο και τον προπονητή μέχρι όλους εδώ, ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να φύγω από τον Ολυμπιακό. Θέλω να πάρω το πρωτάθλημα», ανέφερε στην κάμερα της Nova.

Ο 35χρονος άσος διαφώνησε πως ήταν εύκολο το έργο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Δεν είναι τίποτα εύκολο. Ήταν ένα ντέρμπι, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να το αντιμετωπίζεις πάντα με προσοχή. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, πόσω μάλλον ένα ντέρμπι. Εμεί ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, είχαμε δουλέψει σωστά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Ερωτηθείς για το τι έκανε τη διαφορά για την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ, απάντησε: «Αποδείξαμε από το πρώτο ημίχρονο πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον έλεγχο και δεν απειληθήκαμε παρά λίγες φορές. Δεν θα ήταν κανένα άλλο αποτέλεσμα δίκαιο πλην από τη νίκη μας. Ήταν μια νίκη που αξίζαμε απόλυτα».

Όσο για το τι σημαίνει η διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τους διώκτες του, τόνισε: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογία. Πρέπει να κοιτάς να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια χωρίς να βλέπεις τον πίνακα. Αν το κάνουμε, στο τέλος θα είμαστε πρώτοι».

Για την πρόκληση της Ευρώπης είπε: «Δεν μας προβληματίζει ότι έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά ο προπονητής ξέρει καλά τι κάνει κι έχουμε αρκετούς παίκτες για να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις υποχρεώσεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί και τις ομοιότητες που έχει σε εκτελεστική δεινότητα με τον Λεβαντόφσκι. «Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Ελ Αραμπί είναι πολύ καλός παίκτης και σκόρερ. Ο Λεβαντόφσκι με έκανε πολύ χαρούμενο γιατί κατακτήσαμε μαζί πολλούς τίτλους. Μακάρι να κάνω το ίδιο εδώ και με τον Γιουσέφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ