Σωτηρίου : «Πολύ καλή ομάδα ο Άρης – Δύσκολο να ικανοποιήσει τα οικονομικά της Αστάνα»

Σωτηρίου : «Πολύ καλή ομάδα ο Άρης – Δύσκολο να ικανοποιήσει τα οικονομικά της Αστάνα»

Με καλό «μάτι» βλέπει μια ενδεχόμενη μεταγραφή στον Άρη ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος ωστόσο ανέφερε πως πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τα οικονομικά «θέλω» της Αστάνα οι «κίτρινοι».

Για την προοπτική να αγωνιστεί στον Άρη, μίλησε ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός ανέφερε πως δε γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «κίτρινων», καθώς χαρακτήρισε τον Άρη μια πολύ καλή ομάδα, ενώ δήλωσε πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει η ελληνική ομάδα να ικανοποιήσει τα οικονομικά «θέλω» της Αστάνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

Για το συμβόλαιο του με την Αστάνα: «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Αστάνα. Θα προσπαθήσω να βγω πρώτος σκόρερ και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πέρσι είχαμε μια καταστροφική σεζόν. Αυτοί είναι οι δυο στόχοι που θέλω να πετύχω το νέο χρόνο».

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Δεν γνωρίζω τίποτα, ο μάνατζερ μου προσπαθεί, μιλάει με διάφορους. Του ανάφερα ότι δεν θέλω να μου λέει οτιδήποτε εάν δεν είναι χειροπιαστό».

Αν το ενδιαφέρει η προοπτική της Ελλάδας και του Άρη: «Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί όχι να μην αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Όπως είπα και πριν, έχω 2 χρόνια συμβόλαιο και είναι πάρα πολύ δύσκολο να ικανοποιήσει οικονομικά ο Άρης την Αστάνα».

Αν υπάρχει άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του: «Αυτή τη στιγμή όχι».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο: «Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ