Παναθηναϊκός : Δύο βδομάδες αναβολή για τις προσφυγές Τελάντερ και Ταυλαρίδη

Παναθηναϊκός : Δύο βδομάδες αναβολή για τις προσφυγές Τελάντερ και Ταυλαρίδη

Την αναβολή δύο εβδομάδων για την εκδίκαση των προσφυγών του Ράσμους Τελάντερ και του Στάθη Ταυλαρίδη εναντίον του Παναθηναϊκού αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Δεν έγινε τελικά το μεσημέρι της Τρίτης (6/2) η εκδίκαση των προσφυγών των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη εναντίον του Παναθηναϊκού. Oι Πράσινοι εξασφάλισαν νέα αναβολή για τις 21 Φεβρουαρίου και πλέον στρέφονται στην αυριανή εκδίκαση των προσφυγών των Σεμπάστιαν Λέτο, Μίκαελ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ.

Θυμίζουμε πως το Τριφύλλι χρωστάει αρκετά χρήματα τόσο στον Ταυλαρίδη όσο και στον Τελάντερ, με αποτέλεσμα ο Έλληνας αμυντικός να θέλει 97.000 ευρώ και ο Δανός στόπερ 140.000 ευρώ.

Μάλιστα ο Ταυλαρίδης είναι ανένδοτος και δεν δείχνει διάθεση να συναινέσει σε κάποιον συμβιβασμό με τον Παναθηναϊκόυ, έχοντας δώσει εντολή στο δικηγόρο του, Πάρη Ατλαμάζογλου να ζητήσει την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών σε περίπτωση που δεν του καταβληθούν τα οφειλόμενα χρήματα.

Πάντως, λίγο πριν το τέλος της εκδίκασης, οι τόνοι ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και εκείνη των Πρασίνων ανέβηκαν, με τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη να τονίζει πως:

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην υπάρχει ως τα τέλη Μαρτίου. Έτσι όπως πάμε θα χάσουμε τα χρήματά μας. Πριν μας έλεγαν για μεταγραφές, τώρα μιλούν για την αδειοδότηση. Δεν είμαστε εμείς συνυπεύθυνοι για τα κακά του Παναθηναϊκού».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, αντέδρασε και απάντησε: «Ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει 486.000 συν την εφορία. Μένουν 97.000 και του δίνουμε τις 45.000. Του λέμε να πάρει και τα υπόλοιπα αργότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ