Μαρτίνς : «Υπάρχουν πιθανότητες να παίξει ο Ρέαμπτσιουκ με τον Αστέρα»

Μαρτίνς : «Υπάρχουν πιθανότητες να παίξει ο Ρέαμπτσιουκ με τον Αστέρα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ, το προσεχές ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη αλλά και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Παράλληλα ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στη νίκη επί της ΑΕΚ.

Όσα είπε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: Η ΑΕΚ είναι μία από τις ομάδες που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και τίποτε άλλο εμείς θέλαμε τους τρεις βαθμούς και τώρα κοιτάμε παρακάτω. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ντέρμπι, όμως η αυτοπεποίθησή μας δεν έρχεται όταν κερδίζουμε την ΑΕΚ αλλά όταν γενικά κερδίζουμε. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πλέον κοιτάμε και έχουμε συγκεντρωθεί στον Αστέρα Τρίπολης».

Για τον Αστέρα: «Είναι μία από τις πρώτες ομάδες που ξέρω γιατί έπαιξα εναντίον της στο Europa League και από τότε ξέρω πως είναι μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Μια ομάδα που δημιουργεί δυσκολίες σε όλους τους αντιπάλους της.

Είδαμε το τελευταίο τους παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τις πόσες ευκαιρίες δημιούργησαν, παίζει πάντα επιθετικά και με κατοχή της μπάλας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε όλους και το πόσο δυνατή ομάδα είναι. Έτσι ο Αστέρας μαζί με τον ΟΦΗ, την ΑΕΚ και τον Άρη είναι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, υψηλού επιπέδου και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα με τη Μαρίτιμο: «Θυμάμαι το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα γιατί ήταν το πρώτο μου στην Ευρώπη, κάθε επιστροφή στην έδρα του Αστέρα είναι ιδιαίτερη καθώς είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή από τον Ολυμπιακό».

Για το αν θα κάνει ροτέισον: «Δεν θα κάνω διαχείριση και ροτέισον απλά η ομάδα μας έχει πολλούς ποιοτικούς και καλούς παίκτες που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε αλλαγές. Θα δούμε διαφορετικούς παίκτες κόντρα στον Αστέρα, όχι επειδή πρέπει να αλλάξουμε αλλά επειδή έχουμε παίκτες που είναι έτοιμοι να κάνουν την διαφορά και μας έχουν δείξει πως μπορούν».

Για το αν θα παίξει ο Ρέαμπτσιουκ: «Υπάρχουν πιθανότητες να παίξει αλλά θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ