«Ο Κρμέντσικ δεν ταίριαξε στην Μπριζ, αλλά είναι κίνδυνος-θάνατος μέσα στην περιοχή»

«Ο Κρμέντσικ δεν ταίριαξε στην Μπριζ, αλλά είναι κίνδυνος-θάνατος μέσα στην περιοχή»

Βέλγος δημοσιογράφος μίλησε σε ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας για τον Τσέχο επιθετικό, που θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) ο Μίχαελ Κρμέντσικ.

Ο Τσέχος επιθετικός θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Δικεφάλου του Βορρά, με στόχο να βοηθήσει στα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κρμέντσικ ως δανεικό από την Κλαμπ Μπριζ μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Λουκ Ντε Ρος, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Τσέχο επιθετικό.

«Είναι δύο πράγματα που έπαιξαν ρόλο. Ότι δεν βρήκε η Μπριζ τον παίκτη που έβλεπε να σκοράρει με τη Βικτόρια Πλζεν και τις εμφανίσεις που έκανε. Ίσως να επηρεάστηκε από τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο πριν 2 χρόνια με ρήξη συνδέσμων. Από τότε προσπάθησε να επανέλθει. Δεν έφτασε στα επίπεδα που περίμενε η Μπριζ», ανέφερε και συνέχισε:

«Ήθελε έναν γκολτζή, τον έφερε στην ομάδα, αλλά δεν φάνηκε έτοιμος σωματικά και πνευματικά και δεν πήρε αυτά που ήθελε. Είναι όμως ένας παίκτης που μπορεί να μην ταίριαξε στη Μπριζ. Είναι δυνατός, ψηλός, κίνδυνος-θάνατος στην αντίπαλη περιοχή και αξίζει την ευκαιρία, αν ταιριάξει το στυλ του στον ΠΑΟΚ», κατέληξε μιλώντας στο Metropolis.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ