H «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ» αναλαμβάνει την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς»!

H «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ» αναλαμβάνει την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς»!

Ανακοινώθηκε η εταιρία που θα αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ξεκινούν άμεσα οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έτοιμη να προχωρήσει άμεσα στο δεύτερο και τελικό κομμάτι των εργασιών για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» είναι από σήμερα η ΑΕΚ, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε η συμφωνία της Ένωσης με την εταιρία «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ Α.Ε.» αλλά και την τεχνική εταιρία σκυροδεμάτων «ΒΑΓΕΝΑΣ», που θα αναλάβουν το πρότζεκτ! Η διαδικασία του διαγωνισμού που βρισκόταν σε εξέλιξη από τον Νοέμβριο έφτασε στο τέλος της, με την ΑΕΚ να επιλέγει την ανάδοχο εταιρία του έργου, να υπογράφει το συμφωνητικό και τους ανθρώπους της «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ» να πιάνουν άμεσα δουλειά, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε από την Δικέφαλος 1924 ΑΕ η διαδικασία επιλογής της αναδόχου εταιρίας για την επόμενη φάση κατασκευής του έργου του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η φάση αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των σκυροδεμάτων και του σιδηρού οπλισμού του φέροντος οργανισμού του γηπέδου, την κατασκευή των πυλώνων, τις υπόλοιπες χωματουργικές εργασίες καθώς επίσης την κατασκευή και την τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κερκίδων.

Το χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης φάσης του έργου υπολογίζεται περίπου στους 14 μήνες. Κατά τη διαδικασία επιλογής η Δικέφαλος 1924 ΑΕ έλαβε πέντε αξιόπιστες προσφορές.

Ανάδοχος εταιρία είναι η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ μαζί με την εξειδικευμένη εταιρία σκυροδεμάτων ΒΑΓΕΝΑΣ Τεχνική Εταιρία. Να σημειωθεί ότι η εταιρία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ είναι εκείνη, η οποία υλοποίησε την πρώτη φάση του έργου με τις εκσκαφές – αντιστηρίξεις.

Η έναρξη της εν λόγω φάσης του έργου θα είναι άμεση!»

Πλέον, η δεύτερη φάση των εργασιών αναμένεται να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή, με την εταιρία να προχωρά στην διαδικασία της θεμελίωσης του γηπέδου εντός του μήνα. Προκειμένου η «Αγια-Σοφιά» να αποκτήσει σιγά-σιγά μορφή και σταδιακά να φτάσουμε στην ολοκλήρωση του έργου. Που βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει εκτιμάται στην άνοιξη του 2019. ώστε τη σεζόν 2019-2020, η ΑΕΚ να βρίσκεται πλέον στο δικό της «σπίτι», στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ