Λαμκέλ Ζε : Ζωγράφισε τα… αποδυτήρια και η αστυνομία πήγε σπίτι του!

Λαμκέλ Ζε : Ζωγράφισε τα… αποδυτήρια και η αστυνομία πήγε σπίτι του!

Οι περιπέτειες δεν έχουν τέλος για τον Λαμκέλ Ζε, με την αστυνομία να αναγκάζεται να πηγαίνει στο σπίτι του για να του κάνει συστάσεις να... ηρεμήσει!

Μιλάμε για παράνοια. Απίθανες καταστάσεις. Ο Λαμκέλ Ζε, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Λάζλο Μπόλονι για τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει από την Αντβέρπ και να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Καμερουνέζος άσος λοιπόν, μετά τον σάλο που προκάλεσε πηγαίνοντας στην προπόνηση της Αντβέρπ με τη φανέλα της Άντερλεχτ και τις εξαγγελίες του πως σήμερα θα πάει με εκείνη της Μπέρσοτ (μισητής αντιπάλου της Αντβέρπ!), προχώρησε σε μία ακόμη απίστευτη πράξη!

Πιο συγκεκριμένα, ζωγράφισε τα αποδυτήρια της Αντβέρπ γράφοντας σε λευκό τοίχο την εξής φράση: «Εδώ είναι του Ζε». Μετά τις εξαγγελίες του πάντως μέσω Instagram ότι την Τρίτη θα πάει με φανέλα της Μπέρσοτ στην προπόνηση, η αστυνομία πήγε σπίτι του! Διότι υπάρχει φόβος πως οπαδοί της Αντβέρπ σχεδιάζουν να πάνε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου για να επιτεθούν στον Λαμκέλ Ζε! Απίθανο!

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον ποδοσφαιριστή να ηρεμήσει για να μην… ξεφύγουν τα πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ