Κρμέντσικ : «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αξίζει να είναι στην κορυφή»

Κρμέντσικ : «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αξίζει να είναι στην κορυφή»

Ο Μάικλ Κρμέντσικ μίλησε για ακόμη μία φορά με αποθεωτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Δηλώσεις στο PAOK TV παραχώρησε ο Μάικλ Κρμέντσικ μετά την ανακοίνωσή του από τον Δικέφαλο και χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τους «ασπρόμαυρους». Παράλληλα φρόντισε να στείλει και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πώς νιώθεις για την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ;

Νιώθω καλά. Εγώ και ο μάνατζερ μου είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια μεγάλη ημέρα και νύχτα. Αυτό που μου είπαν ήταν: Μάικλ, αυτός είναι ένας σύλλογος για σένα. Είναι εδώ, είμαι χαρούμενος και θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα.

Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ και ποιους ρώτησες πριν έρθεις;

Στην Τσεχία αγωνιζόμουν σε μια ομάδα στη δεύτερη κατηγορία και ο πρόεδρος ήταν Έλληνας. Είχα Έλληνες συμπαίκτες εκεί, νομίζω ήταν 10 περίπου. Μίλησα λοιπόν μαζί τους πριν έρθω…

Τι είδους παίκτης είσαι, τι πρέπει να περιμένουμε στο γήπεδο;

Παίζω «σκληρά» από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συνήθως σκοράρω, καθώς είμαι επιθετικός. Αυτή είναι η δουλειά μου. Μου αρέσει να βοηθάω και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην πρώτη θέση.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου στον ΠΑΟΚ;

Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που αξίζει να είναι στην κορυφή. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η δουλειά μου τώρα είναι να βοηθήσω να φτάσει στην κορυφή.

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας;

Είναι μια δύσκολη περίοδος για τους οπαδούς καθώς τα γήπεδα είναι κλειστά. Πιστέψτε στην ομάδα και θα είμαστε εμείς οι νικητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ