Ανταλλαγή Τσόλακ – Τσίμιροτ πρότεινε ο ΠΑΟΚ στην Σταντάρ Λιέγης

Ανταλλαγή Τσόλακ – Τσίμιροτ πρότεινε ο ΠΑΟΚ στην Σταντάρ Λιέγης

Συζητήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Σταντάρ Λιέγης για ανταλλαγή Τσόλακ με Τσίμιροτ. Την ίδια ώρα δυσκολεύει, ίσως και ματαιώνεται, η μεταγραφή του Κροβίνοβιτς, καθώς η Μπενφίκα δεν κατεβάζει τις απαιτήσεις της.

Η απόκτηση του Μάικλ Κρμέντσικ φέρνει τον Αντόνιο Τσόλακ στο περιθώριο για τον ΠΑΟΚ, η Σταντάρ Λιέγης δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Κροάτη επιθετικού και ο ΠΑΟΚ θέλει να το εκμεταλλευτεί. Με ποιον τρόπο; Με το να φέρει πίσω στην Τούμπα τον Γκόικο Τσίμιροτ, που αγωνίζεται στη βελγική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ στις συζητήσεις που γίνονται με την Σταντάρ για τον δανεισμό του Τσόλακ έριξε στο τραπέζι το όνομα του Βόσνιου αμυντικού μέσου, που θέλει να τον επαναφέρει στη Θεσσαλονίκη και να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή.

Οι Βέλγοι νωρίτερα έγραψαν πως η Σταντάρ επιθυμεί να αποκτήσει τον Τσόλακ και  στέκονται στο γεγονός πως έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε εννιά συμμετοχές με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Βέλγοι:

«Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι πιθανό να είναι ο επόμενος επιθετικός της Σταντάρ. Οι πιθανότητες είναι πραγματικές αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα του συλλόγου της Λιέγης και του ΠΑΟΚ.

Η άφιξη του Μάικλ Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ ωθεί τον Κροάτη επιθετικό στην έξοδο. Ο Τσόλακ έχει πετύχει μόνο ένα γκολ σε εννέα συμμετοχές φέτος. Προηγούμενος έχει κάνει καλές χρονιές στη Γερμανία και την Κροατία. Η Σταντάρ θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς».

Και κάπου εδώ μπαίνει το όνομα του Γκόικο Τσίμιροτ στο τραπέζι. Ενός ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει μόνο συμπάθειες στην Τούμπα, έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή και στα 28 του χρόνια μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία που έχει διαμορφωθεί και γιατί η μεταγραφή του Κροβίνοβιτς από την Μπενφίκα οδεύει προς… ναυάγιο. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, αλλά οι Πορτογάλοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Τούτη την ώρα η περίπτωση του Κροβίνοβιτς έχει δυσκολέψει πάρα πολύ με τον ΠΑΟΚ να εξετάζει άλλες επιλογές, βάζοντας σε περίοπτη θέση αυτή του Γκόικο Τσίμιροτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ