Ολυμπιακός : Ο Σωκράτης και η… καραμπόλα Αρσεναλ-Νις

Ολυμπιακός : Ο Σωκράτης και η… καραμπόλα Αρσεναλ-Νις

Οι Αγγλοι συνεχίζουν να γράφουν για τον Ολυμπιακό και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ η Νις που φημολογείται ότι ενδιαφέρεται για τον Παπέ Αμπού Σισέ, απέκτησε τον νεαρό Γουίλιαμ Σαλιμπά ως δανεικό από τους Κανονιέρηδες.

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στην Αγγλία για τον Ολυμπιακό και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με την Mirror σε ρεπορτάζ της να τονίζει ότι οι Πειραιώτες παραμένουν στο κόλπο της απόκτησης του 32χρονου στόπερ.

Παρά τα όσα γράφονται στο Νησί τις τελευταίες ημέρες, οι πρωταθλητές Ελλάδας τη δεδομένη στιγμή δεν ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό και θα βγουν στην αγορά για σέντερ μπακ μόνο εφόσον πουληθεί κάποιος από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ. Το τελευταίο διάστημα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία στη Γαλλία ότι η Νις επιθυμεί την απόκτηση του Παπέ Αμπού Σισέ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει κάνει επίσημη κρούση στην ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες η Νις ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουίλιαμ Σαλιμπά από την Αρσεναλ. Οι Γάλλοι απέκτησαν από τους Λονδρέζους ως δανεικό τον νεαρό σέντερ μπακ μέχρι το καλοκαίρι, με τον τεχνικό του συλλόγου, Άντριαν Ουρσέα, να δηλώνει: «Ο Σαλιμπά μπορεί να φέρει πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας, είναι ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαία προσωπικότητα. Δεν παίρνω στα σοβαρά τα όσα λέγονται για την ηλικία του», ανέφερε.

Απομένει να φανεί εάν η Νις μετά την προσθήκη του Γουίλιαμ Σαλιμπά προσπαθήσει να αποκτήσει και τον Παπέ Αμπού Σισέ ή αν παραμείνει σε φιλολογικό επίπεδο το ενδιαφέρον της για τον Αφρικανό σέντερ μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ