Ο Παναθηναϊκός εγκαταλείπει την περίπτωση του Λαμκέλ Ζε

Ο Παναθηναϊκός εγκαταλείπει την περίπτωση του Λαμκέλ Ζε

Ο ιδιόρρυθμός χαρακτήρας του Λαμκέλ Ζε και οι υπερβολικές απαιτήσεις της Αντβέρπ ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό να κάνει πίσω στην περίπτωση του Καμερουνέζου και να ψαχτεί αλλού για εξτρέμ.

Τα τελευταία «καμώματα» του Λαμκέλ Ζε, αλλά και γενικότερα ο τρόπος συμπεριφοράς του και ο χαρακτήρας του αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να κάνει πίσω στην περίπτωση του.

Ο… εκρηκτικός χαρακτήρας του Καμερουνέζου εξτρέμ μαζί και με την ανυποχώρητη στις διαπραγματεύσεις Αντβέρπ, οδήγησαν τους ανθρώπους του τριφυλλιού στην απόφαση να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών. Μετά τα τελευταία γεγονότα με τη συμπεριφορά του παίκτη αποφάσισαν από τη διοίκηση του τριφυλλιού πως δεν θέλουν να βάλουν μια ωρολογιακή «βόμβα» στα πράσινα αποδυτήρια.

Πλέον η υπόθεση του Λαμκέλ Ζε μπαίνει στο… συρτάρι του Πιέρ Ντρεοσί και ο Γάλλος γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ασχολείται ήδη με άλλες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα του. Η υπόθεση Λαμκέλ Ζε δύσκολα θα αναθερμανθεί, ενώ θα πρέπει και η Αντβέρπ να κάνει ένα βήμα πίσω και να φανεί πιο διαλλακτική στις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, όλα δείχνουν πως η μεταγραφή «ναυαγεί» με βασικό λόγο τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ