Σενάριο για Μουστάφι και Ολυμπιακό, κοντά στην Τζένοα ο Παπασταθόπουλος

Σενάριο για Μουστάφι και Ολυμπιακό, κοντά στην Τζένοα ο Παπασταθόπουλος

Την ώρα που ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως επιστρέφει στην Τζένοα, στην Αγγλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σκόντραν Μουστάφι.

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ και αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο να αποτελέσει παρελθόν από τους κανονιέρηδες. Ο Έλληνας αμυντικός συνδέεται με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες, με τους ερυθρόλευκους να κοιτάζουν διακριτικά την περίπτωση του, ωστόσο, ο έμπειρος στόπερ φαίνεται να έχει καταλήξει στο που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Παπασταθόπουλος σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την Αγγλία αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία και την Τζένοα, καθώς φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Γενοβέζους και είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση του deal. Όπως αναφέρει η Sun όμως, ο Σωκράτης δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Άρσεναλ που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Εκτός του Έλληνα στόπερ οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα έχουν βάλει στο «μάτι» και τον Σκόντραν Μουστάφι, ο οποίος είναι μια ανάλογη περίπτωση με του Σωκράτη στους κανονιέρηδες, αφού είναι εκτός πλάνων και επίσης θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τη Sun λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ασχοληθεί με την περίπτωση του Μουστάφι, αν και είναι πολύ πιο δύσκολη από εκείνη του Έλληνα αμυντικού, αφού μέχρι πριν μερικές μέρες ακουγόταν έντονα ακόμη και για την Μπαρτσελόνα. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως το δημοσίευμα τονίζει ότι ήδη έχει κάνει κρούση και για τον Μουστάφι η Τζένοα, με σκοπό να δημιουργήσει το περσινό αμυντικό δίδυμο των Λονδρέζων στην ομάδα της.

Η περίπτωση του Παπασταθόπουλου οδεύει προς την ολοκλήρωση της για τους Γενοβέζους που είναι σε επαφές με τους κανονιέρηδες και για τον Μουστάφι, που όμως κοστολογείται πιο ακριβά από τον Έλληνα στόπερ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάποια κρούση σύμφωνα με τη Sun, αλλά παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις γύρω και από τις δυο υποθέσεις, με καθεμιά από αυτές να έχει τις δυσκολίες της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ