Νέες επαφές Ολυμπιακού – Αντερλεχτ για Λοβέρα, κλείνει το deal – Περιζήτητος ο Κάιπερς

Νέες επαφές Ολυμπιακού – Αντερλεχτ για Λοβέρα, κλείνει το deal – Περιζήτητος ο Κάιπερς

Η Αντερλεχτ ετοιμάζει την τελική προσφορά της για τον Λοβέρα, την ώρα που ο Ούγκο Κάιπερς αποτελεί στόχο πολλών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων.

Το μέλλον του Μάξι Λοβέρα, τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες βρίσκεται εκτός Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο Αργεντινός εξτρέμ διάγει τις τελευταίες ημέρες του στον Πειραιά, όπως επιβεβαιώνεται και από την απόφαση του Μαρτίνς να τον αφήσει στην Αθήνα και να μην τον συμπεριλάβει καν στην αποστολή του του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ηδη to10.gr έχει αποκαλύψει την πρόταση της Αντερλεχτ για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό. Και όλα δείχνουν ότι οι Βέλγοι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν την υπόθεση και να αποκτήσουν τον Λοβέρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των Βρυξελλών έχει προτείνει εξάμηνο δανεισμό, με πλήρη κάλυψη του συμβολαίου του Μάξι και ένα ποσό ως «ενοίκιο» στους Ερυθρόλευκους. Αλλά και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή η διαφορά που υπάρχει έγκειται στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θέλει μια αρκετά μεγάλη οψιόν, καθώς ο Λοβέρα κόστισε σχεδόν 4.000.000 € το καλοκαίρι του 2019. Και εκτός αυτού, υπάρχει η πεποίθηση ότι είναι ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλο ταλέντο, που μπορεί να «βγει» ακόμη και τώρα. Εντούτοις, επειδή η Αντερλεχτ δείχνει έντονο ενδιαφέρον, με τον παίκτη να αποτελεί βασική επιλογή του προπονητή της, Βενσάν Κομπανί, υπάρχει η πεποίθηση ότι το θέμα θα τελειώσει πολύ σύντομα.

Από εκεί και πέρα, η απόφαση του Μαρτίνς να αφήσει εκτός αγώνα στην Τρίπολη τον Ούγκο Κάιπερς, είναι ένα ηχηρό μήνυμα για τον Βέλγο επιθετικό. Με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να δείχνει πως έχει αποφασίσει να δώσει το χρίσμα του 3ου επιθετικού στον Σουντανί, από τη στιγμή που και ο Χασάν μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Ετσι, ο Κάιπερς είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει αλλού την καριέρα του για τους επόμενους έξη μήνες. Μάλιστα, ο Βέλγος δεν αναμένεται να δυσκολευτεί καθόλου. Καθώς αποτελεί βασική επιλογή πολλών συλλόγων, που περιμένουν στη γωνία να τον «αρπάξουν». Συλλόγους, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ