Χαλάει του Νινουά… και πάει για Χριστοδουλόπουλο η Ανόρθωση

Χαλάει του Νινουά… και πάει για Χριστοδουλόπουλο η Ανόρθωση

Προς οριστικό «ναυάγιο» οδηγείται η προσπάθεια της Ανόρθωσης να εξασφαλίσει τον δανεισμό του Νινουά από τον ΠΑΟΚ, με την κυπριακή ομάδα να στρέφεται στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Η περίπτωση του Νίκα Νινούα φέρεται να οδηγείται σε οριστικό «ναυάγιο» για την Ανόρθωση, καθώς ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής δεν είναι σύμφωνος με τη μετακίνηση του, επιθυμώντας την παραμονή στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το «Sport-fm.com.cy», η κυπριακή ομάδα είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά και να επικεντρωθεί στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο έως το τέλος της σεζόν.

«Προς άλλη κατεύθυνση επικεντρώνει την προσοχή του ο Τιμούρ Κετσπάγια για το θέμα ενίσχυσης της Ανόρθωσης αφού η περίπτωση του Νινούα φαίνεται ότι έχει ναυαγήσει οριστικά με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση του 34χρονου Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου βρίσκεται ψηλά στην λίστα του προπονητή της Ανόρθωσης και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τα επόμενα 24ωρα. Σημειώνεται ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αγωνίζεται στον Ατρόμητο με τον οποίον έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς», αναφέρει το δημοσίευμα του κυπριακού Μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ