«Αφιερώνουμε τη νίκη στον Γιώργο Σίμο»

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον Γιώργο Σίμο»

Ο Περικλής Παπαπαναγής αφιέρωσε τη νίκη απέναντι στη Λαμία στον Γιώργο Σίμο, που απουσίαζε καθώς η σύζυγός του βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της.

Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε ο ΟΦΗ απέναντι στην Λαμία, με τους Κρητικούς να επιστρέφουν στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και να προσθέτουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Στο παιχνίδι με τη Λαμία απουσίαζε ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, καθώς η σύζυγός του βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της. Στον πάγκο έκατσε ο βοηθός του, Περικλής Παπαπαναγής, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα αφιέρωσε τη νίκη στον Σίμο.

Όσα δήλωσε ο Περικλής Παπαπαναγής στην κάμερα της Nova.

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στον προπονητή του, εκτός από τη νίκη γιατί την Παρασκευή θα γίνει και πατέρας. Όλο το γκρουπ θέλουμε να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά. Η ομάδα μας, ανεξάρτητα από το ματς, βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Στο πόσο ασχολούμαστε με τα κοινωνικά θέματα, στο ίδιο το ποδόσφαιρο, ο ΟΦΗ προσδίδει σεβασμό στο ίδιο το παιχνίδι. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ένταση που έβγαλαν οι παίκτες μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ