Ουάρντα : «Είμαστε στεναχωρημένοι, πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση»

Ουάρντα : «Είμαστε στεναχωρημένοι, πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση»

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, τόνισε ότι άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους, να βελτιωθούν και να γυρίσουν την κατάσταση.

Με γκολ συνδύασε την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος σκόραρε στο Περιστέρι, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο για την 15η αγωνιστική της Superleague.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ουάρντα μίλησε για την επιστροφή του στους Ασπρόμαυρους και τόνισε ότι άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους, να βελτιωθούν και να γυρίσουν την κατάσταση.

Για το γκολ που σημείωσε: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, όχι αν σκόραρε ο Ουάρντα. Το πιο σημαντικό είναι να παίρνει τους τρεις βαθμούς ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, εμείς πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να δημιουργήσουμε ακόμη πιο δυνατή ομάδα, για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για το τι δεν έκανε σωστά ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη: «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι, αλλά όλοι μαζί θα καταφέρουμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να είμαστε πιο δυνατοί».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Επέστρεψα πίσω στην οικογένειά μου και στο σπίτι μου. Είναι πολύ σημαντικό που είμαι εδώ, για εμένα δεν είναι σημαντικό να σκοράρω, είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει και θα δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

Για το πόσο διαφορετικός είναι από την τελευταία του θητεία στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πίσω για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου και το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι όταν η οικογένειά σου, σου λέει να γυρίσει να βοηθήσεις, δεν λες όχι στην οικογένειά σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ