Στην έξοδο ο Αντονίτο, ψάχνει δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός

Στην έξοδο ο Αντονίτο, ψάχνει δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός

Ο Ισπανός μπακ δεν έπεισε τον Λάζλο Μπόλονι και ο Παναθηναϊκός βγαίνει στην αγορά για ενίσχυση στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Χωρίζουν οι… δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Αντονίτο.

Ο Ισπανός μπακ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον Λάζλο Μπόλονι για τις ικανότητές τους.

Η περιπέτεια με την υγεία του και η δίμηνη αποχή από τις προπονήσεις των «πρασίνων» γύρισαν πολύ πίσω τον Αντονίτο, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το τριφύλλι χωρίς ούτε μία επίσημη συμμετοχή.

ολλές φορές κάποια πράγματα είναι γραφτό, της… μοίρας όπως λένε, να μην «κολλήσουν», να μην προχωρήσουν για καιρό μαζί. Κι όπως όλα δείχνουν, η θητεία του Αντονίτο Ρεγάλ στον Παναθηναϊκό θα είναι ολιγόμηνη, με τον Ισπανό δεξιό μπακ, να τελεί πλέον προς… αποχώρηση και να τελειώνει λίαν συντόμως από το «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα και ο Αντονίτο, βλέποντας πως δεν έχει αγωνιστικό μέλλον στον Παναθηναϊκό,επιθυμεί κι ο ίδιος πια για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μάλιστα, έχει στα χέρια του και κάποιες προτάσεις, εξετάζοντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του τριφυλλιού βγαίνουν στην αγορά και για την απόκτηση δεξιού μπακ μετά την εξέλιξη της υπόθεσης με τον 33χρονο.

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει κάνει προεργασία, με τους «πράσινους» να αναζητούν τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Φακούντο Σάντσες στο δεξιό άκρο της άμυνας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ