Κρούση της Σταντάρ Λιέγης για τον Κάιπερς

Κρούση της Σταντάρ Λιέγης για τον Κάιπερς

Η ομάδα από την οποία αναδείχθηκε ο Κάιπερς τον θέλει πίσω, αλλά ο Μαρτίνς δεν έχει αποφασίσει ακόμη να θέσεις προς μεταγραφή τον Βέλγο φορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάψει «κόκκινο» για την παραχώρηση του Ούγκο Κάιπερς, ωστόσο από τη στιγμή επιστρέφει στη δράση ο Αχμέντ Χασάν και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει επιλέξει τον Χιλάλ Σουντανί ως τον πρώτο επιλαχόντα για τη θέση του σέντερ φορ, πίσω από τον Αιγύπτιο και τον Ελ Αραμπί, ο χώρος για τον Βέλγο επιθετικό είναι περιορισμένος. Και η πιθανότητα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ολοένα και μεγαλώνει.

Ο Κάιπερς είναι περιζήτητος στη μεταγραφική αγορά. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, η ποιότητα και η αξία του αναγνωρίζονται από πολλές ομάδες. Οι οποίες ερίζουν για την απόκτησή του, είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό. Και μία από αυτές είναι η ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, η Σταντάρ Λιέγης.

Οπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα «Het Belang van Limburg», ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της πόλης στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οπως και πριν από ενάμιση χρόνο, ήταν η Σταντάρ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, την οποία και είχαν απορρίψει οι Ερυθρόλευκοι.

Στο δημοσίευμα τονίζεται επιπλέον, ότι ο Κάιπερς αποτελεί τον πρώτο στόχο της Σταντάρ και δεν αποκλείεται να γίνει προσφορά για μεταγραφή του και όχι για δανεισμό, με δεύτερο στη σχετική λίστα τον 28χρονο Σουηδό φορ, Κρίστοφερ Νίμαν, της Νόρκεπινγκ.

Κλείνοντας, έχει σημασία να επαναλάβουμε ότι ο Μαρτίνς δεν έχει δώσει ακόμη το ελεύθερο να παραχωρηθεί ο Κάιπερς. Μπορεί να μην του έχει δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά πιστεύει ότι είναι ποδοσφαιριστής πολύ μεγάλης ποιότητας και για αυτό κάνει δεύτερες σκέψεις. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει μπει ακόμη κανονικά ο Χασάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ