Τεχνητή κρίση στην ΑΕΚ: «Σκέφτεται να φύγει ο Μελισσανίδης» – Διάψευση μέσω επιβεβαίωσης για Καλτσίδη!

Τεχνητή κρίση στην ΑΕΚ: «Σκέφτεται να φύγει ο Μελισσανίδης» – Διάψευση μέσω επιβεβαίωσης για Καλτσίδη!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται «φευγάτος» από την ΑΕΚ. Πόση αλήθεια εμπεριέχει αυτή η «είδηση»; Πώς μπορεί να γίνει; Τι λέει για τον Καλτσίδη...

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι κάθε άλλο παρά καλή. Η απόφαση μελών της Original να βρεθούν μέσα στο «ΟΠΑΠ Arena» και να σηκώσουν πανό εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη δημιούργησε μεγάλες εντάσεις και προκάλεσε την ενεργοποίηση μιας σειράς από επικοινωνιακές «ασπίδες», με σκοπό να γυρίσει αντίστροφα το κλίμα. Και να γίνει υποστηρικτικό για τον διοικητή της ΑΕΚ.

Σήμερα, λοιπόν, ο επικοινωνιακός μηχανισμός, αποφάσισε να ρίξει στο τραπέζι το σενάριο: «Σκέφτεται να φύγει από την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης». Μάλιστα, με την υποσημείωση πως «θα το είχε κάνει ήδη, θα είχε αποχωρήσει, εάν δεν υπήρχε σε εξέλιξη η ανέγερση του γηπέδου, για την οποία ο Μελισσανίδης έχει κάνει τα πάντα, για να έχει η ΑΕΚ το σπίτι της ξανά».

Είναι προφανές ότι ο Μελισσανίδης θορυβήθηκε από την αντίδραση των οπαδών. Οπως έχει θορυβηθεί από το γεγονός ότι σε μία σεζόν που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα που έχει δώσει ποτέ για μεταγραφές (σ.σ. έφυγαν σχεδόν όλα τα χρήματα της πώλησης του Μπάρκα), η ομάδα που έφτιαξε, βρίσκεται ήδη  βαθμούς πίσω στη βαθμολογία, ο ίδιος πρέπει να πληρώνει κι άλλη αποζημίωση σε προπονητή (Καρέρα) και οι επιλογές του, σε όλα τα επίπεδα, αποδείχθηκαν κατώτερες του αναμενόμενου.

Ο Μελισσανίδης, λοιπόν, που έχει επενδύσει χιλιάδες… ώρες για να ασχοληθεί με τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει εξασφαλίσει την παντοδυναμία στην ΕΠΟ, που ετοιμάζει γήπεδο, που έχει μια εταιρεία καθαρή από χρέη και με δικά της περιουσιακά στοιχεία, όπως η ΑΕΚ, κάποιοι προσπαθούν σοβαρά και με… επιχειρήματα να πείσουν τον κόσμο ότι θέλει να φύγει. Και ότι έχει… πιεστεί.

Ο μόνος πραγματικός λόγος για να φύγει θα ήταν να έχει κάποια μεγάλη πρόταση στα χέρια του για την παραχώρηση της ΑΕΚ. Αλλά όπως αναφέρει ο ίδιος ο μηχανισμός, περίπτωση για επαφές με τον Φιλάρετο Καλτσίδη δεν υφίσταται. Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας (Sportday) χαρακτηρίζεται ως «τελείως αβάσιμο».

Επιπλέον, για το θέμα αναφέρεται πως ο Μελισσανίδης είναι εξοργισμένος με τη δημοσίευσή του. Ενώ σημειώνεται πως ο ίδιος πράγματι συναντήθηκε με τον ανιψιό του βαθύπλουτου ομογεννή επιχειρηματία, αλλά η συνάντηση αυτή «δεν είχε καμία σύνδεση με πιθανή πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ».

Το σίγουρο είναι ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονται, ενώ ο Γιώργος Μελισσανίδης, ο γιος του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης, είναι φίλος με τον ανιψιό του Καλτσίδη. Μάλιστα οι δυο τους είχαν παρακολουθήσει από τις εξέδρες τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Εκτιμάται ότι ο οργανισμός της ΑΕΚ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να μην βρίσκεται στο στόχαστρο ο διοικητικός ηγέτης της. Και τα πυρά να μεταφερθούν, είτε στο ποδοσφαιρικό τμήμα είτε στους ανθρώπους που επιλέχθηκαν από τον Μελισσανίδη να τρέξουν ο φετινό πρότζεκτ, αλλά απέτυχαν παταγωδώς.

Κλείνοντας, έχει μεγάλη σημασία να αναφέρουμε κάτι που έχει σημασία στην οικονομία της κουβέντας. Και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ακόμη κι αν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αποφάσιζε να φύγει από την ομάδα του, αυτό δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς να λάβει το αντίστοιχο αντίτιμο. Διότι η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως πολύ προσεκτικά αναφέρεται από τη σημερινή κοινοποίηση του θέματος, δεν πωλείται. Δεν πωλείται τώρα. Δεν πωλείται στον Καλτσίδη. Αλλά, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, όταν έρθει η ώρα να συμβεί αυτό, δεν θα χαριστεί. Ούτε η ΠΑΕ, ούτε το γήπεδο, ούτε το προπονητικό κέντρο.

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ