Μπα : «Ποιοτικός παίκτης ο Σεμέδο, ελπίζω να σκοράρω κι εγώ σύντομα»

Μπα : «Ποιοτικός παίκτης ο Σεμέδο, ελπίζω να σκοράρω κι εγώ σύντομα»

Ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για τους προσωπικούς του στόχους με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον παρτενέρ του στην ερυθρόλευκη άμυνα, Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ουσεϊνού Μπα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει τρεις βαθμούς στο Αγρίνιο, ενώ υπογράμμισε πως το ίδιο ισχύει σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μίλησε ακόμη για τον Ρούμπεν Σεμέδο και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης λέγοντας πως είναι ένας πολύτιμος παίκτης για τους ερυθρόλευκους που έχει πολύ ποιότητα στο παιχνίδι του, ενώ δήλωσε πως ελπίζει κι ο ίδιος να σκοράρει για τον Ολυμπιακό πολύ σύντομα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπα στη Nova:

«Όλη η ομάδα δίνει τον καλύτερο της εαυτό για τη νίκη, είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση. Για αυτό είμαστε μια καλή ομάδα γιατί όταν δουλεύει πολύ καλά η επίθεση μας, δουλεύει εξίσου καλά και η άμυνα μας. Όλοι μας λοιπόν βρισκόμαστε εδώ για να παλεύουμε για το καλό της ομάδας, δουλεύουμε πολύ για αυτο και θέλουμε ο Ολυμπιακός να κερδίζει».΄

Για τον προσωπικό του στόχο: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι, οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι. Πρέπει να βρίσκεσαι πάντα σε τοπ επίπεδο, να δίνει πάντα τον καλύτερο σου εαυτό και να υπηρετείς τους στόχους της ομάδας».

Για τα κερδισμένα τάκλιν: «Για αυτό βρισκόμαστε εδώ, για να βοηθάμε την ομάδα. Πάντα νιώθω πολύ καλά και είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω και να δώσω το 100% για το καλό της ομάδας».

Για το γκολ του Σεμέδο και αν θέλει να σκοράρει κι εκείνος: «Ο Ρούμπεν είναι ένας ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, που πάντα βοηθάει την ομάδα, ανεξάρτητα από το γκολ που σκόραρε στην Τρίπολη. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα που βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει. Όσον αφορά εμένα ελπίζω να σκοράρω κι εγώ σύντομα».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Εννοείται ότι πάμε στο Αγρίνιο για να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, έχουμε την εμπειρία για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε σε όλα μας τα ματς με νίκες και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο επόμενο με τον Παναιτωλικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ