Πινακάς : «Να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα του εξωτερικού και να εκπροσωπήσω την Εθνική»

Πινακάς : «Να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα του εξωτερικού και να εκπροσωπήσω την Εθνική»

Για τα όνειρα που έχει για το μέλλον του μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δημήτρης Πινακάς.

Ο Δημήτρης Πινακάς είναι με διαφορά ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει περισσότερο από κάθε άλλον τη φετινή σεζόν στην ΑΕΛ, καθώς συνεχίζει να σκοράρει για την ομάδα του Γιάννη Τάτση. Ο Έλληνας επιθετικός της Λάρισας, μίλησε για τα θετικά σχόλια που ακούει, για το παρόν αλλά και για το μέλλον του για το οποίο έχει αρκετά μεγάλα όνειρα, θέλοντας να φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis:

Για τα καλά σχόλια που ακούει: «Ωραίο είναι αυτό. Σίγουρα είναι ωραία να ακούς θετικά σχόλια αλλά χρειάζομαι ακόμη βελτίωση. Κλείνω τα αυτιά και συνεχίζω να δουλεύω. Για να πετύχεις τους στόχους σου και να ανέβεις σε υψηλό επίπεδο πρέπει να είσαι ανοιχτός, να δέχεσαι τα αρνητικά και θετικά σχόλια και να συνεχίζεις».
Για τον γκολ στον ΠΑΟΚ: «Όταν είδα το αριστερό μας μπακ να ανεβαίνει, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν ανεβασμένοι, βγήκα, πήρα την μπάλα, πέρασα τον Βαρέλα και είδα τον Ίνγκασον να έρχεται κατά πάνω μου. Τον πέρασα, είδα τον τερματοφύλακα, έσκαψα την μπάλα και πέτυχα το γκολ. Σίγουρα είναι το καλύτερο που έχω πετύχει στη Super League ».
Για το μέλλον του: «Άρχισε να υπάρχει ενδιαφέρον. Είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΛ και πρέπει να δώσουμε το 100% εγώ και οι συμπαίκτες μου ώστε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα αλλά αυτό θα κριθεί από την ομάδα μου και την ομάδα που θα θέλει να με αποκτήσει».
Για το ενδιαφέρον Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω κάτι μέχρι στιγμής, συνεχίζουμε. ».
Για την ΑΕΛ: «Στον πρώτο γύρο ήμασταν αρκετά άτυχοι σε πολλά παιχνίδια. Στο δεύτερο μπήκαμε καλά και με μερικές προσθήκες θα καταφέρουμε να τη σώσουμε»
Για τον Άρη: «Άρχισε πολύ καλά. Είναι δυνατή και οργανωμένη ομάδα. Πιστεύω θα είναι στην τριάδα. Μέχρι στιγμής βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μου αρέσει που προσπαθούν να παίξουν την μπάλα και δεν εκβιάζουν μακρινές μπαλιές».
Για τις ευκαιρίες λόγω κορωνοϊού: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και για άλλα παιδιά. Πολλοί παίκτες άρπαξαν την ευκαιρία και δείξαμε ότι ως Έλληνες μπορούμε να παίξουμε άσχετα με την ηλικία».
Για το ποδοσφαιρικό του όνειρο: «Να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό και να βάλω τα χρώματα της Εθνικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ