Παναθηναϊκός : Τέλη Φεβρουαρίου μεταφέρεται στα καινούργια γραφεία η ΠΑΕ

Παναθηναϊκός : Τέλη Φεβρουαρίου μεταφέρεται στα καινούργια γραφεία η ΠΑΕ

Ο χώρους όπου θα φιλοξενηθούν τα νέα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να εξοικονομήσει χρήματα, έχει βρεθεί, αλλά η μετακόμιση θα γίνει από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου κι έπειτα θα μετακομίσει στα νέα γραφεία της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα από το χαμηλότερο ενοίκιο, αλλά και από τα λειτουργικά κόστη που θα είναι λιγότερα δεδομένου ότι και ο χώρος θα είναι μικρότερος.

Μέχρι τώρα η ΠΑΕ στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Ζηρίδη 10 στο Μαρούσι, το οποίο ανήκει στην κατασκευαστική εταιρεία «Χριστόφορος Δ. Κωνασταντινίδης». Οι ιθύνοντες των Πρασίνων ήρθα σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και εξασφάλισαν τη συναίνεση του για να παραμείνουν εκεί έως τις 23-24 Φεβρουαρίου και έπειτα να κάνουν τη μετακόμιση.

Τα νέα γραφεία θα στεγάζονται στη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδι, με τον χώρο να αναμένεται να διαμορφωθεί ώστε να φιλοξενήσει όλο το προσωπικό της ΠΑΕ. Το ενοίκιο έχει οριστεί στα 1.700 ευρώ το μήνα, ενώ θετικό είναι πως ο σταθμός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου δεν απέχει πολύ.

Η μετακόμιση σε νέα γραφεία έπρεπε να έχει ήδη γίνει, αλλά οι διοικητική αστάθεια και οι πιο σημαντικές προτεραιότητες τη μετέθεσαν. Πλέον, δεν υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο, καθώς και ο ιδιοκτήτης χρειάζεται το χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ