Μίσιτς : «Ήθελα να μείνω αλλά ο ΠΑΟΚ με τη Σπόρτινγκ δεν κατέληξαν σε συμφωνία»

Μίσιτς : «Ήθελα να μείνω αλλά ο ΠΑΟΚ με τη Σπόρτινγκ δεν κατέληξαν σε συμφωνία»

Για την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη συμφωνία που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν ο ΠΑΟΚ με τη Σπόρτινγκ μίλησε ο Γιόσιπ Μίσιτς.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς κατάφερε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα που είχε στη βουβωνική χώρα. Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για την επιστροφή του και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, ενώ δήλωσε πως η επιθυμία του ήταν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να βρει τη «χρυσή τομή» με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε Μέσο της Κροατίας:

«Θα πω την αλήθεια, έκανα μια επέμβαση στη βουβωνική χώρα γιατί έπρεπε να αφαιρεθεί ένας όγκος. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα, όμως αφήνω αυτή την περιπέτεια πίσω μου. Τώρα επέστρεψα στην αγωνιστική δράση και αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης μέσος.

Για την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Όταν παίζεις καλά υπάρχει αναγνώριση. Όλα αυτά είναι σημαντικά για εμένα, εγώ ήθελα να μείνω αλλά οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία και αναγκάστηκα να επιστρέψω στην Πορτογαλία.

Τώρα επέστρεψα στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιόζιπ Μίσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ