ΑΕΚ : Επάνερχεται για Ανέστη το καλοκαίρι η Πάλας

ΑΕΚ : Επάνερχεται για Ανέστη το καλοκαίρι η Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Γιάννη Ανέστη και μάλιστα αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι για την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα, που βρίσκεται ακόμη εκτός ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Ανέστης βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στο «ψυγείο» της ΑΕΚ, μετά την μη τελεσφόρηση των συζητήσεων των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η Κρίσταλ Πάλας αν και ενδιαφέρθηκε για τον Έλληνα τερματοφύλακα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεν θέλησε να διαπραγματευτεί με την Ένωση για την απόκτηση του, ωστόσο δεν έχει αφήσει πίσω την υπόθεση του παίκτη,

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ώρα των Σπορ ο Ανέστης βρίσκεται στη λίστα του Ρόι Χόντγκσον, με την Πάλας να έχει έρθει σε επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη, ώστε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι που θα έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανέστης έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ από το παιχνίδι κόντρα στη Ριέκα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στις 23 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ