Ολυμπιακός : Το αναγκαστικό rotation και ο ειδικός ρόλος του Μασούρα

Ολυμπιακός : Το αναγκαστικό rotation και ο ειδικός ρόλος του Μασούρα

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο με πολλές αλλαγές με τον Μαρτίνς να περιμένει από τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει την ίδια αγωνιστικότητα αποδεικνύοντας πως αξίζουν να λογίζονται βασικά «όπλα» της ομάδας.

Να συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του προς τον τίτλο με μια ακόμη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός απόψε (7.30) στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Ένα ματς δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία και με τον Πέδρο Μαρτίνς να πηγαίνει αναγκαστικά σε φρεσκάρισμα στην ομάδα καθώς τα συνεχόμενα παιχνίδια απαιτούν rotation.

Πέντε με έξι αλλαγές αναμένονται στο βασικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει συνάμα ευκαιρίες σε παίκτες που καλούνται να αποδείξουν πως αξίζουν να υπολογίζονται στα βασικά «όπλα» της ομάδας.

Ο Μαρτίνς άλλωστε το είπε στους παίκτες του πως περιμένει ανάλογη εικόνα με αυτή που έδειξε ο Ολυμπιακός στα δύο πρώτα ματς του 2021, σοβαρότητα, προσοχή στο πλάνο και σε καμία περίπτωση υποτίμηση του αντιπάλου.

Με τους Σεμέδο (τιμωρημένος), Σα, Μπουχαλάκη (τραυματίες) και Ραφίνια (ανάσες) να μένουν στην Αθήνα ο Μαρτίνς πηγαίνει σε αλλαγές ετοιμάζοντας για πρώτη φορά να δώσει φανέλα βασικού στον Ρέαμπτσιουκ.

Το 4-2-3-1 δεν αλλάζει για τον Ολυμπιακό τουλάχιστον στο ξεκίνημα με τον Μαρτίνς να έχει έτοιμο το «τρικ» με τον Μασούρα και την χρησιμοποίηση του ως δεύτερο επιθετικό στο 4-4-2 που εφάρμοσε κατά την διάρκεια του αγώνα και στην Τρίπολη (πιο πολλά στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ) με απόλυτη επιτυχία.

Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα ο Ντρέγκερ είναι φαβορί για δεξιά (αουτσάιντερ ο Ανδρούτσος), Σισέ και Μπα θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ αριστερά.

Καμαρά και Εμβιλά θα συνεχίσουν ασταμάτητα να παίζουν, Μασούρας και Βρουσάι ετοιμάζονται για τα δύο άκρα, ο Βαλμπουενά είναι το φαβορί αντί του Φορτούνη για τον ρόλο πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ