Πρόστιμο σε οπαδούς του Ολυμπιακού σε Ρίο και Αγρίνιο, όχι σε αυτούς του ΠΑΟΚ!

Πρόστιμο σε οπαδούς του Ολυμπιακού σε Ρίο και Αγρίνιο, όχι σε αυτούς του ΠΑΟΚ!

Κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση από την αστυνομία για την υποδοχή σε Ρίο και Αγρίνιο, σε αντίθεση με αυτούς του ΠΑΟΚ που επισκέφτηκαν την Τούμπα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον Παναιτωλικό εκτός έδρας για την 15η αγωνιστική της Superleague και ταξίδεψε χθες στην πόλη του Αγρινίου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού των ερυθρόλευκων οι οπαδοί της ομάδας επεφύλαξαν μια εντυπωσιακή υποδοχή τόσο στη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, αλλά και στο Αγρίνιο.

Μάλιστα οι παίκτες του Ολυμπιακού και όσοι βρίσκονταν στο πούλμαν (με πρώτο τον Ματιέ Βαλμπουενά) έμειναν άναυδοι από την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας. Όμως κάποιοι θα πληρώσουν ακριβά την φανταστική υποδοχή, καθώς οι αστυνομικές αρχές έκοψαν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, για άσκοπη μετακίνηση σε κάποιους οπαδούς του Ολυμπιακού λόγω της πανδημίας.

Αντίθετα, στην αποψινή επίσκεψη των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στους παίκτες του Δικεφάλου του βορρά, όπου ζήτησαν να αλλάξει η εικόνα της ομάδας τόσο στο παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά κυρίως στο ντέρμπι που έρχεται μέσα στην επόμενη βδομάδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, δεν τιμωρήθηκε κανένας από τις αρχές, παρότι ίσχυε η άσκοπη μετακίνηση και για εκείνους.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που τα «έψαλαν» στον Πάμπλο Γκαρσία και τους παίκτες δεν κλήθηκαν να πληρώσουν κανένα πρόστιμο από την αστυνομία σε αντίθεση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ