Χιμένεθ : «Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές»

Χιμένεθ : «Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές»

Ξεκάθαρος ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Μέσω των δηλώσεών του, ο Μανόλο Χιμένεθ φροντίζει να στέλνει πάντα ξεκάθαρα μηνύματα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και την αναμέτρηση της Δευτέρας (11/1) με τη Λαμία στο ΔΑΚ.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δήλωσε πως κανείς δε βρίσκεται στην Ένωση για διακοπές, ενώ επεσήμανε πως οι παίκτες θα πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους τερματοφύλακες της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως θέλει να προστατεύσει τον Τσιντώτα, που βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής το τελευταίο διάστημα.

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ: «Χρειάζεται νίκες για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών. Πρέπει να πιστέψουν οι ίδιοι στους εαυτούς τους».

Αναφερόμενος στους Αθανασιάδη και Τσιντώτα ο Χιμένεθ είπε: «Θέλω πάντα να έχω καλούς τερματοφύλακες. Δεν μπορείς να έχεις εναν πολύ καλό τερματοφύλακα και έναν που δεν τον υπολογίζεις. Το καλύτερο είναι όταν ανοίγεις την πόρτα να έχεις δυο καλούς τερματοφύλακες» ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Τσιντώτα δήλωσε:

Θέλω να προστατεύσω τον Τσιντωτα ο οποίος δέχθηκε τα περισσότερα γκολ, αλλά δεν είναι μόνο δική του ευθύνη. Χρειάζομαι τον καλύτερο Τσιντωτα και ξέρω πως με σκληρή δουλειά θα επιστρέψει στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορεί να είναι. Ο Αθανασιάδης θα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να παίξει ανά πάσα στιγμή. Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ