Ροντρίγκο : «Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες»

Ροντρίγκο : «Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες»

Ο Ροντρίγκο Σοάρες μίλησε για το ματς με τον Βόλο και την ανάγκη για επιστροφή στις νίκες ενώ αναφέρθηκε και στα όσα είπε στους παίκτες ο Ιβάν Σαββίδης.

Στη NOVA μίλησε ο Ροντρίγκο Σοάρες με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο και στάθηκε στην αντίδραση που πρέπει να βγάλει πλέον η ομάδα του αλλά και στα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες μετά την ήττα από τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Νιώθω καλύτερα. Προσπαθώ να αποκτήσω ρυθμό. Κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να «γυρίσει» την κατάσταση μετά τα άσχημα αποτελέσματα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το νέο έτος. Το γνωρίζουμε καλά. Έχουμε μεγάλες ευθύνες. Ο δρόμος που ξέρουμε είναι αυτός της σκληρής δουλειάς. Το ποδόσφαιρο διάγεται από στιγμές, τώρα δεν είμαστε σε καλή στιγμή, υπάρχει όμως εμπιστοσύνη από την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, από τους ίδιους τους εαυτούς μας και είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση και είμαι βέβαιος πως θα το κάνουμε».

Για τα όσα είπε στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης: «Μας μετέφερε την εμπιστοσύνη του. Πως πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Το καταλαβαίνουμε αυτό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε καλή ομάδα και θέλουμε να το δείξουμε και στο παιχνίδι με τον Βόλο».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο: «Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε πως τα δύο αρνητικά αποτελέσματα άφησαν το στίγμα τους, όμως μπορούμε και έχουμε δυνατότητες να κερδίσουμε. Περιθώρια δεν υπάρχουν για άλλες απώλειες και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ