Χασάν : «Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε ένα δευτερόλεπτο, χαρούμενος που επέστρεψα»

Χασάν : «Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε ένα δευτερόλεπτο, χαρούμενος που επέστρεψα»

Χαρούμενος ο επιθετικός του Ολυμπιακού για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Εστειλε συγκινητικό μήνυμα μέσω των social media.

Το τρίποντο στο Αγρίνιο δεν ήταν το μοναδικό σημαντικό γεγονός για τον Ολυμπιακό.

Αναμφίβολα, η στιγμή της αναμέτρησης, ήταν προς το τέλος και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Αχμέντ Χασάν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου, σκορπώντας χαμόγελα στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο φορ του Ολυμπιακού έμεινε για αρκετό καιρό στα πιτς, μετά και την περιπέτεια υγείας που είχε με τον κορωνοϊό, αλλά στο ματς με τον Παναιτωλικό είχε έρθει η ώρα της επιστροφής.

Για πρώτη φορά μετά τις 8 Νοέμβρη του 2020 και τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο 27χρονος φορ αγωνίστηκε ξανά και φυσικά δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Με ανάρτησή του στα social media, ο επιθετικός της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους: «Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε ένα δευτερόλεπτο, να είσαι ευγνώμων για το σήμερα. Χαρούμενος που επέστρεψα», ανέφερε το συγκινητικό μήνυμα του Χασάν.

Δείτε την ανάρτηση του Αιγύπτιου επιθετικού:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ