Ανοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς

Ανοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς

Ο Σέρβος χαφ παραδέχθηκε πως μίλησε με τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα για πιθανή επιστροφή του στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Θέμα με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς φαίνεται πως ανοίγει στην ΑΕΚ.

Ο Σέρβος χαφ πρωταγωνιστεί συνεχώς σε σενάρια επιστροφής του στον Ερυθρό Αστέρα, με την ομάδα του Βελιγραδίου να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Ο μέσος της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στην Kurir της Σερβίας, αποκαλύπτοντας πως έχει μιλήσει με τον προπονητή του Ερυθρού, Ντέγιαν Στάνκοβιτς για πιθανή επιστροφή του στον σύλλογο. Παρόλα αυτά, δεν άφησε πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο.

«Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα, Νέναντ Κρίστιτσιτς επεσήμανε ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ του ίδιου και του Ντέγιαν Στάνκοβιτς και ότι το θέμα της συνομιλίας του ήταν η επιστροφή του στο «Μαρακανά», αναφέρουν στη Σερβία και κατόπιν ακολουθεί δήλωση του Νέναντ: «Ημουν σε επαφή με τον Στάνκοβιτς. Υπάρχουν όμως πολλοί παράγοντες στο ποδόσφαιρο που επηρεάζουν τη μεταγραφική περίοδο, οπότε δεν αποφασίζουν μόνο ο προπονητής και ο παίκτες.

Πολλά πρέπει να διευθετηθούν για να πραγματοποιηθεί κάτι», είπε ο Κρίστιτσιτς, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ερυθρό Αστέρα τον Γενάρη του 2019: «Έγιναν κάποια πράγματα τότε. Δεν καταλάβαμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά. Στο τέλος όλοι κρατήσαμε καλές σχέσεις και σήμερα μιλάω με όλους απ’ το κλαμπ. Είμαι χαρούμενος, γιατί ο Ερυθρός Αστέρας είναι πάνω απ’ όλα».

Επιπλέον, ο Κρίστιτσιτς αναφέρθηκε για τις επισκέψεις του σε μοναστήρια τόσα στην Ελλάδα, όσο και στη Σερβία, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Επισκεφτήκαμε πολλά μοναστήρια στην Ελλάδα, αλλά και στη Σερβία. Δεν υπήρχε κανένας ιδιαίτερος λόγος για κάτι τέτοιο, αλλά το Πατριαρχείο Πέγια ήταν μία επιθυμία μας εδώ και πολύ καιρό και τώρα έγινε πραγματικότητα, γιατί δεν είναι εύκολο να πάμε σε αυτό το μέρος της χώρας μας.

Φέτος λάβαμε την ευλογία και είμαστε ευγνώμονες στο Θεό γι’ αυτό. Η σύζυγός μου κι εγώ μεγαλώσαμε στο πνεύμα της Ορθοδοξίας. Οφείλω να ομολογήσω ότι με την πάροδο του χρόνου οι δυο μας έχουμε επηρεάσει ο ένας τον άλλον, όλο και περισσότερο. Εχουμε ωριμάσει μαζί σε αυτό το θέμα. Είμαστε ευγνώμονες στο Θεό που είμαστε τώρα στην Αθήνα».

Το συμβόλαιο του 30χρονου με τους «κιτρινόμαυρους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ενώ την εφετινή σεζόν έχει καταγράψει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ