Λόπεθ : «Φάση κλειδί η χαμένη ευκαιρία του Δουβίκα»

Λόπεθ : «Φάση κλειδί η χαμένη ευκαιρία του Δουβίκα»

Ο Άνχελ Λόπεθ στάθηκε στην πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και στην ευκαιρία που έχασε ο Δουβίκας μετά το 0-1.

Στην πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ και στη χαμένη ευκαιρία του Δουβίκα στάθηκε ο Άνχελ Λόπεθ μετά την ήττα της ομάδας του από τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, φυσιολογικά ήρθε αυτό το σκορ. Για μένα φάση κλειδί του αγώνα ήταν η χαμένη ευκαιρία του Δουβίκα, αμέσως μετά το 0-1. Ήταν καθοριστικό σημείο.

Τα γκολ του ΠΑΟΚ προήλθαν από δύο κόρνερ, με το πρώτο να έρχεται βέβαια από το σημείο του πέναλτι μετά το χέρι του παίκτη μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κρατάς τον ΠΑΟΚ μακριά από την εστία σου, τότε είναι λογικό ο αντίπαλος να απειλήσει από στημένες φάσεις

Παλεύουμε κάθε παιχνίδι, παίξαμε σε μία εβδομάδα τρία δύσκολα ματς, τα δύο εκτός με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Μη ξεχνάμε ποιος είναι ο Βόλος. Έχω παίκτες μαχητές, τα δίνουν όλα. Θα κοιτάξουμε τώρα την συνέχεια…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ