Με απουσίες η ΑΕΚ στη Λαμία (Pic)

Με απουσίες η ΑΕΚ στη Λαμία (Pic)

Λιβάι Γκαρσία, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μάριος Μιτάι έμειναν εκτός αποστολής από τον Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι στη Λαμία. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό και να τέθηκε νοκ-άουτ ενώ εκτός έμεινε και ο Μάριος Μιτάι, με πρόβλημα στην αριστερή γαστροκνημία.

Όσον για τον Λιβάι Γκαρσία, έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο ματς με τον Παναιτωλικό αν και οι εξετάσεις του ήταν καθαρές.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Κατά τη διάρκειά της ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε μια ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Μάριο Μιτάι αισθάνθηκε μια ενόχληση στην αριστερή γαστροκνημία. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ