Σίμος : «Οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό»

Σίμος : «Οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, η οποία κατάφερε να μείνει όρθια στο Περιστέρι, παρότι έπαιζε με 10 από το 52’.

Ο ΟΦΗ παρότι αγωνίστηκε για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, αφού στο 52’ αποβλήθηκε ο Μεγιάδο, κατάφερε να σταθεί όρθιος στο Περιστέρι και να πάρει το βαθμό απέναντι στον Ατρόμητο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του και μάλιστα τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν πιο κλασσικές ευκαιρίες από τους αντιπάλους του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την γέννηση των δύο παιδιών του: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Είναι η αξία της ζωής που τα καταλαβαίνεις μόνο σε τέτοιες στιγμές. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαστε ενθουσιασμένοι, ευχαριστούμε τον Θεό γι’ αυτά τα δύο δώρα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που έχει στείλει ευχές, δεν έχω προλάβει να απαντήσει σε όλους, θα το κάνω. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς μας, τον κύριο Μουστακαρέα και τον κύριο Φωτόπουλο, την μαία μας την Ιωάννα και όλους όσους δουλεύουν στο ΙΑΣΩ. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό που ζούμε. Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦΗ, το ήξερα αλλά σε κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις το πόσο δυνατή και μεγάλη οικογένεια είμαστε σαν ομάδα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, εγώ και η γυναίκα μου».

Για το παιχνίδι: «Είχαμε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, νομίζω είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες από τον αντίπαλο για να προηγηθούμε. Στο διάστημα 45 με 60 νιώθαμε πως ήμασταν καλύτεροι και σε εκείνο το σημείο ήρθε η αποβολή, κάτι που μας έκανε να αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας σαν ομάδα, αλλά όλοι οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν πολύ προσηλωμένοι στο αμυντικό πλάνο και πήραμε ένα αποτέλεσμα που είναι καλό για την ομάδα μας».

Για το αν ήταν μια πρόκληση το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπως εξελίχθηκε: «Κάθε μέρα για εμάς είναι μια νέα πρόκληση. Εμείς οι ίδιοι βάζουμε κάθε μέρα τρομερή πίεση για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Ήταν άλλη μια πρόκληση που όλοι ήταν πολύ καλά».

Για την συνέχεια: «Έκλεισε μια εβδομάδα με τρεις δύσκολους αγώνες, συνεχίσαμε να παίζουμε αρκετά καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας, είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Τώρα θέλουμε να προπονηθούμε κατάλληλα αυτή την εβδομάδα, γιατί τις επόμενες 20 μέρες έχουμε 7 αγώνες που θα κρίνουν πολλά και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Είμαστε και στους δύο θεσμούς και θέλουμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο και για τις δύο διοργανώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ