Η Olé συνδέει ταξίδι του Μπουρντίσο στην Ελλάδα με τον Βόλο

Η Olé συνδέει ταξίδι του Μπουρντίσο στην Ελλάδα με τον Βόλο

Ο Νίκολας Μπουρντίσο φέρεται να είναι ο εκλεκτός για επικεφαλής του fund που θέλει να αγοράσει το Βόλο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η αργεντίνικη εφημερίδα.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε ανακοινώσει πριν μερικές βδομάδες πως ο Βόλος πουλήθηκε σε ξένο fund και όπως όλα δείχνουν αυτό σχετίζεται με την Αργεντινή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός πρώην παίκτης των Ίντερ, Ρόμα και Μπόκα, Νικολάς Μπουρντίσο, φαίνεται να είναι ο εκλεκτός για επικεφαλής του fund που θέλει να αγοράσει το Βόλο και σύμφωνα με την Olé ταξίδεψε στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι εφόσον οι Λατινοαμερικάνοι επιχειρηματίες αναμειχθούν με την ΠΑΕ της Μαγνησίας, θα έχει βασικό ρόλο ο Αργεντινός πρώην αμυντικός για αυτό και ταξίδεψε στην Ελλάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής καριέρας του, ο Μπουρντίσο εργάστηκε στη Μπόκα Τζούνιορς ως τεχνικός διευθυντής. Δεν θα πειθόταν εύκολα να δουλέψει στην Ελλάδα, αλλά οι εκπρόσωποι των συμπατριωτών του διαδίδουν ότι υπάρχουν πιθανότητες με τον Βόλο και την Ιντεπετιέντε να είναι οι πιθανότεροι προορισμοί του σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ