Μαρτίνς : «Τυχεροί που έχουμε τον Φορτούνη και τον Βαλμπουενά, πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

Μαρτίνς : «Τυχεροί που έχουμε τον Φορτούνη και τον Βαλμπουενά, πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τονίζοντας ότι μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, ενώ αποθέωσε τους Κώστα Φορτούνη και Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα μόνο για ένα αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τον Δικέφαλο του βορρά.

Ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τους Ματιέ Βαλμπουενά και Κώστα Φορτούνη, τους οποίους αποθέωσε, ενώ στάθηκε στη θέληση που έχουν και οι δυο για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με ποιοτικούς παίκτες άλλων ομάδων. Κλείνοντας ο Μαρτίνς δήλωσε για την επιστροφή του Αχμέντ Χασάν μετά από δυο μήνες ότι είναι πολύ σημαντική και για τον ίδιο αλλά κυρίως για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για την απίστευτη ασίστ του Βαλμπουενά κι αν είναι από τις πιο «τρελές» που έχει δει:

«Βρίσκομαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο κι έχω δει διάφορα, αλλά οντως αυτό που έκανε ο Ματιέ είναι από το ταλέντο του, από τα όσα μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε και που μας βοηθάει, έχει πάθος για το ποδόσφαιρο και θέλει πάντα να βοηθά».

Για το ότι μαζί με τον Βαλμπουενά και ο Φορτούνης είναι σε μεγάλη φόρμα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που και οι δύο είναι σε τέτοια κατάσταση αλλά δεν είναι μόνο το ταλέντο τους, είναι η δέσμευση που έχουν δώσει οι παίκτες αυτοί να βοηθήσουν την ομάδα. Υπάρχουν παίκτες σε άλλες ομάδες που έχουν μεγάλο ταλέντο αλλά όχι διάθεση να βοηθήσουν. Αυτές οι ομάδες είναι άτυχες, εμείς έχουμε την τύχη να έχουμε παίκτες με ταλέντο και την θέληση να βοηθήσουν».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που δίνει τρεις βαθμούς, έχουμε ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα, ωστόσο εμείς πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να παλέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Αν ξεχωρίζει κάποιον από την ομάδα του δικεφάλου:

«Ξεχωρίζω την ομαδική ποιότητα του ΠΑΟΚ, έχει καλούς παίκτες πριν δύο χρόνια πήρε το πρωτάθλημα, άρα έχει την ψυχολογία του πρωταθλητή, οπότε δεν θα ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, αλλά όλη την ομάδα που θα θέλει να κερδίσει το παιχνίδι».

Αν θα είναι ένα ποιοτικό παιχνίδι ή ένα ματς που θα κριθεί στη δύναμη:

«Νομίζω οτι θα παίξει ρόλο οτι είναι ντέρμπι, υπάρχει ποιότητα, αλλά θα κερδίσει η ομάδα με τα λιγότερα λάθη, θα πρέπει να θυμάται η ομάδα μας ποιοι είμαστε και τι ζητάμε στο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σίγουρα κάποιες στιγμές οι ομάδες πότε είναι καλά και πότε όχι, όμως εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και είμαστε δίκαια εδώ που είμαστε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Αν μία νίκη ουσιαστικά τελειώσει το πρωτάθλημα υπέρ του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα οι βαθμοί στην Τούμπα είναι σημαντικοί καθώς είναι ομάδα που παλεύει για τον τίτλο. Είτε οι νίκες είτε οι ήττες έχουν τη δική τους σημασία. Είχαμε χάσει πριν δύο χρόνια και χάσαμε το πρωτάθλημα, πέρσι κερδίσαμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαι παθιασμένοι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξέρουμε τι θέλουμε στο παιχνίδι »

Για την επιστροφή του Αχμέντ Χασάν:

«Είναι πάρα πολύ σημαντική η επιστροφή του Χασάν, όπως και κάθε παίκτη. Ο Χασάν είναι πολύ σημαντική, είναι υγιής αλλά ακόμα έχει δρόμο για να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν. Όμως ως ομάδα είναι πολύ σημαντικό να επιστρέφουν οι παίκτες από προβλήματα, περιμένουμε και τον Μπρούνο να επιστρέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ