Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2020 στη Μολδαβία ο Ρέαμπτσιουκ

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2020 στη Μολδαβία ο Ρέαμπτσιουκ

Σπουδαία αναγνώριση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ από τους συμπατριώτες του, που τον ανέδειξαν κορυφαίο παίκτη της χώρας!

Το 2020 δεν πήγε και τόσο άσχημα για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Τουναντίον, είναι μια χρονιά που τον… απογείωσε ποδοσφαιρικά. Εδειξε την αξία του στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, εγινε μόνιμος και αναντικατάστατος στην εθνική Μολδαβίας και εν τέλει πήρε μεταγραφή για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, τον Ολυμπιακο.

Σήμερα, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι όλα τα σημαντικά πράγματα που πέτυχε ο 22χρονος αριστερός μπακ τη χρονιά που έφυγε, έκαναν τους συμπατριώτες του να τον αναγνωρίσουν ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στη Μολδαβία για το 2020. Βραβείο που αναμένεται να παραλάβει τις επόμενες ημέρες, καθώς η είδηση δεν είναι ακόμη επίσημη. Αλλά 100% επιβεβαιωμένη.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «JURNAL TV» του Κισινάου μετέδωσε ότι τα αποτελέσματα είναι οριστικά και πως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού νίκησε στην τελική ψηφοφορία και άφησε πίσω του τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της Μπασάκσεχιρ Αλεξάντρου Επουρεάνου και τον μέσο της Μπενεβέντο, Αρτούρ Ιονίτα.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Κισινάου από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Μολδαβίας, η οποία και διεξήγαγε την ψηφοφορία. Με τον Ρέαμπτσιουκ να αναδεικνύεται νικητής, αλλά και να επιβεβαιώνει πως οι συμπατριώτες του τον θεωρούν έναν από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω για τη χώρα, που δεν έχει και καμιά φοβερή παράδοση στο ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ