Ολυμπιακός : Η επιστροφή του Μπρούνο και το ζεστό ενδιαφέρον του Απόλλωνα

Ολυμπιακός : Η επιστροφή του Μπρούνο και το ζεστό ενδιαφέρον του Απόλλωνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον Αχμέντ Χασάν επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, τον οποίο θέλει ως δανεικό ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Μετά τον Αχμέντ Χασάν ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού που «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση. Ο λόγος για τον Μπρούνο, ο οποίος επίσης είχε παρουσιάσει επιπλοκές και βρίσκεται στα… πιτς εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον Αιγύπτιο επιθετικό που επέστρεψε και πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο παιχνίδι με το Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (1-2), ετοιμάζεται να «ενεργοποιηθεί» και ο Μπρούνο.

Ο Βραζιλιάνος, για τον οποίο μάλιστα υπάρχει και ενδιαφέρον από ομάδα της Κύπρου. Ο Απόλλων Λεμεσού ενδιαφέρεται ζεστά για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η ομάδα από την Μεγαλόνησο θέλει να τον αποκτήσει τον Μπρούνο δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν και να ενισχύσει την μεσοεπιθετικής γραμμής, βάζοντας στο ρόστερ της έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο Λατινοαμερικάνος πριν νοσήσει από τον Covid-19 είχε πραγματοποιήσει 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Είχε παίξει στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Απόλλων Σμύρνης, ενώ πέρσι είχε παίξει σε 9 αγώνες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ