Χιμένεθ : «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι αλλά πήραμε τη νίκη» (vid)

Χιμένεθ : «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι αλλά πήραμε τη νίκη» (vid)

Μόνο τη νίκη κρατά ο Μανόλο Χιμένεθ από το ματς με τη Λαμία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νίκη επί της Λαμίας τόνισε πως κρατά μόνο τη νίκη από το ματς αλλά και την αμυντική βελτίωση αφού η ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ για δεύτερο σερί ματς.

Όσα είπε:

«Τέτοιου είδους ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές. Υποχρεώνουν τις θεωρητικά ανώτερες να παίζουν με μεγάλες μπάλες και να τους χαλάνε το παιχνίδι, δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, αλλά δείξαμε πως μπορούμε να αμυνθούμε. Περάσαμε 40′ με αμυντικό λιγότερο, αλλά δουλέψαμε και ανταποκριθήκαμε σωστά.

Προτιμώ να κερδίζω 1-0 από το 4-5 για παράδειγμα. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να βελτιωνόμαστε, δεν κάναμε καλό παιχνίδι αλλά απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και εκτός έδρας προσπαθήσαμε και φύγαμε με τη νίκη».

Για την καλή αρχή: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και πιέζαμε. Είχαμε 2-3 ξεκάθαρες φάσεις, μόλις η Λαμία δέχθηκε το γκολ άρχισε να παίζει με μεγάλες μπάλες αλλά αυτό δεν μου άρεσε γιατί παίζαμε μέσα στην περιοχή μας, καταφέραμε να αμυνθούμε όμως πρέπει να παίζουμε πιο ψηλά. Στην επανάληψη δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως θέλαμε γιατί είχαμε δέκα παίκτες όμως πήραμε το αποτέλεσμα».

Για το ότι φώναξε στον πάγκο στην χαμένη ευκαιρία του Ολιβέιρα: «Όλοι είμαστε ΑΕΚ και όλοι ανεβήκαμε στο λεωφορείο όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, άρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ