Λόπες : «Είναι σημαντικό που κρατήσαμε ξανά το μηδέν»

Λόπες : «Είναι σημαντικό που κρατήσαμε ξανά το μηδέν»

Στο μηδέν παθητικό για δεύτερο σερί ματς στάθηκε ο Έλντερ Λόπες μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Λαμία.

Ο Έλντερ Λόπες στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ για δεύτερο σερί ματς και έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι με τον Άρη.

Όσα είπε:

«Εγώ ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος και όταν με φώναξε ο προπονητής, αν και δεν είχα κάνει ζέσταμα, μπήκα να βοηθήσω την ομάδα. Νομίζω τα πήγα καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν και φεύγουμε με τη νίκη.

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να παραμένουμε συμπαγείς για να μην τρώμε γκολ. Όταν κρατάς το μηδέν έχεις το πλεονέκτημα να φύγεις με τη νίκη. Για εμάς είναι σημαντικό γιατί έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση που μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή.

Είμαστε τρεις ποδοσφαιριστές για την ίδια θέση και αυτό που κάνουμε καθημερινά είναι να δουλεύουμε σκληρά. Εγώ θα ήθελα να παίξω όλα τα παιχνίδια, αλλά από τη στιγμή που δεν γίνεται, δουλεύω για να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής. Είναι σημαντικό που είμαστε τρεις παίκτες για την ίδια θέση».

Για το ματς με τον Άρη: «Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα του ακόμη καλύτερος. Εμείς θα προετοιμαστούμε πολύ καλά, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ